El Teatre Victòria de Barcelona acull el 21 d'octubre una marató de dotze hores ininterrompudes de podcasts en viu i espectacles en el que serà el primer festival Victòria x Podcast. Els responsables d'espais com 'La vida y tal', 'La sotana', 'Nude project', 'El sentido de la birra', 'Entiende tu mente' o 'El búnquer' participaran en la iniciativa. El festival tractarà temes com l'humor, l'esport, la psicologia, el misteri o la reivindicació LGTBI+. A les dotze del migdia donaran el tret de sortida Ana Milán i Sebastián Gallego, responsables de l'espai 'La vida y tal', que aquest any ha estat guardonat amb un premi Ondas al Pocast Revelació. Luis Muiño i Molo Cebrián els agafaran el relleu amb l'espai de psicologia 'Entiende tu mente'.

El programa de Muiño i Cebrián és, segons els responsables del festival, el podcast de psicologia en castellà més escoltat del món. El seu secret, afegeixen, és "haver trobat la fórmula perfecta per explicar com funciona la nostra ment amb eines per entendre-la i entendre's a un mateix".

A la tarda, 'El sentido de la birra', conduït per Ricardo Moya, serà l'espai on s'entrevistarà el grup Stay Homas, per donar pas tot seguit a l'espai dels creadors de la marca de roba Nude Project, que té el mateix nom. Alex Benlloch i Bruno Casanovas hi desmitifiquen la idea d'èxit amb entrevistes a gent inspiradora.

L'àmbit dels esports serà per a 'La sotana', un podcast irreverent que té el futbol com a temàtica principal. Per a aquesta ocasió, els seus responsables, Andreu Juanola, Manel Vidal Boix, Joel Díaz i Magí Modgi entrevistaran l'actor Joel Joan.

L'actriu Judit Martín i la periodista Natza Farré seran les protagonistes de l'espectacle que seguirà La Sotana, en el qual ambdues compartiran reflexions, en el que serà el penúltim plat de la jornada abans que hi posi el punt i final 'El búnquer', amb Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell, que repassarà la vida de Jaume I el Conqueridor.