Descripció

El cinema del club és la segona part del club de lectura de la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot. Cada sessió consta de dues parts. La setmana passada, els participants van llegir el llibre Fugir era el més bell que teníem, de Marta Marín-Domine, i aquesta miraran la pel·lícula En tierra de nadie, de Danis Tanovic. Albert Grabulosa va moderar la sessió on es va parlar del llibre i Jordi Teis portarà el debat sobre la de la pel·lícula.

Dirigida per Danis Tanovic, aquesta pel·lícula va aconseguir els grans premis de la temporada en què es va estrenar: Oscar i Globus d'Or a la Millor Pel·lícula de parla no anglesa, Millor Guió a Canes i als Premis de Cinema Europeu, Millor Òpera Prima als César i Premi del Públic al Festival de San Sebastià. I com acostuma a passar amb moltes de les grans pel·lícules té un plantejament argumental tan senzill com increïble. A través de dos soldats atrapats entre línies enemigues, viurem el fons més absurd de la guerra, la por de prendre algunes decisions i l'escàndol mediàtic que provoquen situacions no desitjades pels seus protagonistes. Un crit despullat contra la violència de tota mena.

Per participar-hi, cal inscriure's gratuïtament al taulell de la Biblioteca a partir del 21 d'abril, on es podrà recollir en préstec el llibre en qüestió per llegir-lo abans de la sessió. Només podran assistir al Cinema del Club aquells que també hagin participat del Club de Lectura.

Sala d'actes de l'Hospici