La Comunitat Minera Olesana (CMO), amb 154 anys d’història, celebra un acte de commemoració del 30è aniversari de la transformació en cooperativa amb el concert Homenatge Ennio Morricone & Nino Rota de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

El concert, que començarà a les 18 h, oferirà un repertori que inclou les bandes sonores de pel·lícules tan mítiques com “El bueno, el feo y el malo”, “La muerte tenía un precio”, “La missió”, “Cinema Paradiso”, “La Strada” i “El Padrino”. Gràcies a la selecció feta per l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Rubén Gimeno, i amb la Coral Sinera, dirigida per Isabel Mantecón, i la Coral Antiga, dirigida per Josep Prats, els assistents podran apreciar una selecció de les obres més conegudes dels compositors italians Ennio Morricone i Nino Rota. Al concert participarà com a narrador Salvador Vidal, qui ha fet el doblatge de personatges mítics del cinema, com ara la de Jeremy Irons a "La misión", i Andrea Martí i Marta Cordomí com a soprano i mezzosoprano. 

L’acte servirà per commemorar la cultura de servei, la responsabilitat social participativa i sostenible gestionant l’aigua com a bé comú al municipi d’Olesa de Montserrat. A la celebració participarà Joan Arévalo, president de la CMO, i Juan Pedreño, president de Social Economy Europea al Consell d’Europa. 

 

Les entrades al concert són gratuïtes. Les persones interessades les han de recollir a les oficines de la CMO (carrer dels Arbres, 42. Olesa de Montserrat).