Espectacle de creació amb textos de submergir-se a l’aigua d’Helena Tornero

“Culpables?" és una obra de teatre de creació sobre el bullying i l’assetjament escolar. Seguirem les vides de diversos estudiants d'una escola, des de les escenes més quotidianes, com ara burlar-se dels altres estudiants o excloure'ls del grup, fins que la situació esdevé més greu.

A “Culpables?" veurem diferents rols en la dinàmica del bullying, els agressors, les víctimes i els espectadors passius. La peça explora les motivacions darrere del comportament dels agressors, així com les repercussions que a llarg termini pot tenir en la víctima.

Arribant finalment a una conclusió desoladora: molts cops, les víctimes de l’assetjament acaben sent els botxins. Despertant una pregunta, qui és realment el culpable?

INTÈRPRETS

Maria Regués Sallés, Cloe Listán Penís, Aina de la Cruz Oliveras, Ariadna Balcells Muñoz, Gina Sancliments Not, Martina Garcia Peidro, Mar Jané Mañosa, Laia Polinario Mahamud, Paula Jorba Puig, Ambar Ruiz Rojo, Berta Carrasco Canal, Clàudia Martínez Pozo, Jana Molina Crespo, Martina Perez Payan, Daria Chessa Bartoszak, Farners Margarit Guzman, Cloe Costa Dominguez, Ignasi Redondo Bjona, Jan Monter Palau

DOCENT

Guillem Cirera Pintó