L'Orquestra de Cambra de la Catalunya Central, la Camerata Bacasis, celebra 10 anys de trajectòria amb aquest muntatge espectacular!

Trencant els tòpics d'una "típica" orquestra de música clàssica, la Camerata Bacasis aposta per trencar totes les barreres; un gran espectacle amb els temes de més èxit, els grans "hits" dels últims 50 anys: ElectroBacasis. Des de temes d'ABBA, passant pel rock català, un YMCA o fins a músiques dels DJ més actuals com Avicii o David Guetta, entre molts altres.

Una trentena de músics i el DJ Arzzett (actual resident a Coco Village i Seven Seven), faran gaudir al públic i aixecar-se de la butaca per ballar, gaudir i cantar! El concert també comptarà en alguns moments puntual amb la cantant Marta Aguilera, que amb la seva veu dolça, potent i plena d'emotivitat ens farà posar els pèls de punta.

Música moderna, amb joves músics i interpretada per una orquestra de corda juntament amb un DJ a l'escenari

AVÍS: Aquest concert conté efectes puntuals de llum estreboscòpica que podrien afectar les persones fotosensibles.

DIRECCIÓ MUSICAL

Jordi Coll

ARRANJAMENTS I PRODUCCIÓ MUSICAL

Guillem Vilar

ORQUESTRA

Camerata Bacasis

Violins: Queralt Ballonga, Clàudia Cabanas, Eva Camposo, Laura Casals, Maria Clotet,Marina Fargas, Guillem Font, Ruth Garcia, Àuria Iglesias, Sergi Renom, Antoni Requena, Mònica Roca, Mònica Sala i Berta Torras.

Violes: Júlia Font, Guillem Masdemont, David Santamaria i Andreu Soldevila

Violoncels: Bernat Molas, Pere Requena, Cèlia Roca i Lluc Rovira

Contrabaix: Anna Caballero