Després que la temporada passada no vam poder representar Els Pastorets, aquests any, tot i la incertesa, amb les mesures anti COVID que hem seguit durant tota la temporada d’assajos, ens plau rebre-us una altra vegada al Teatre i oferir-vos l’espectacle popular i tradicional català més conegut i esperat de les festes de Nadal: els Pastorets. La representació que avui veureu, Els Pastorets de Navarcles, són un muntatge del Grup de Teatre Navarcles. El text parteix de l’obra original de Josep M. Folch i Torres, escrita el 1916, amb una adaptació de l’autor navarclí Jaume Costa.

Des d’aquí volem agrair a tots els actors i actrius, tècnics i col·laboradors la seva dedicació, esforç i entusiasme que fan possible aquest espectacle tan nostrat. I també als que ens heu seguit des del primer any, als que us hi heu anat engrescant al llarg dels anys i als que veniu per primera vegada. Plegats fem que aquesta tradició es mantingui tot i les dificultats. Gràcies.

Desitgem que tingueu unes bones festes i un bon any 2022. Esperem que gaudiu de l’espectacle i d’una molt bona estona amb la nostra companyia.