D’Isabel María Rojas Herrera

Aquest llibre de contes vol ser un sincer homenatge als llibres i autors i autores que més agraden a una lectora que també escriu contes, a una dona que llegeix llibres i s'inventa històries des de petita. En aquests relats vol compartir la seva afició pels llibres, les biblioteques, les llibreries, els alfabets i escriptures, tots aquells paradisos que contenen llibres.

A través d’aquests contes podreu contemplar llibres, olorar-los, tocar-los, assaborir-los, escoltar-los, fins i tot podreu arribar a convertir-vos en un d'ells, si voleu. Aquí els llibres són els protagonistes, boniques joies, obres d'art creades per delectar. Però un llibre amb amor encara resulta més atractiu, l'amor pels llibres i les relacions amoroses amb llibres formen part de l'univers d'aquest recull de contes.

A càrrec de: Isabel María Rojas Herrera, bibliotecària de la UdG, Lluís Agustí, professor de la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals de la Universitat de Barcelona, i Josep Maria Iglésies, llibreter, copropietari de la Llibreria Ulyssus de Girona. Col·labora: Escola Municipal d'Humanitats de Girona. Inscripcions: a través del correu electrònic isabelm.rojasherrera@gmail.com