RETORN. Tornar a mirar. Tornar a jugar. Tornar a córrer. Tornar a imaginar.

El recull de fotografies aquí exposades són part de petites històries fotogràfiques, publicades en el seu moment a diferents revistes de moda infantil d'àmbit internacional. L'editorial de moda és un dels vehicles de la fotografia comercial que més llibertat creativa implica, i on es poden desenvolupar petits mons a través d'una sèrie d'imatges. Cadascuna de les fotografies exposades pertany a alguna història concebuda per tornar a jugar, tornar a reviure, tornar a recrear vivències i situacions.

Quan em pregunten per què, de l'ampli ventall de possibilitats que ofereix la fotografia, m'he decantat per la fotografia infantil, penso que segurament la infància és d'allà on no hauria volgut marxar mai. Aquesta és la meva manera de retornar-hi. De ser-hi.

De poder mantenir la curiositat, l'autenticitat i la fabulació que implica ser infant. Acompanyada sempre d'un equip fantàstic que m'ajuda que tot plegat agafi forma.

Ser-hi, tornar-hi, jugar-hi. Pensar-hi. El resultat és un idil·li entre realitat i il·lusió, entre instant i memòria, entre mortalitat i eternitat. Les imatges resultants volen transferir poesia, un joc de fantasia i imaginació. Bellesa. Color. Record. Memòria. També nostàlgia, cal dir-ho.