El trio de folk indie anglès Ivan Campo, que porta el nom de l'exfutbolista internacional basc, es va conèixer a la ciutat de Preston mentre estudiava música contemporània a la Universitat Central de Lancashire.

El seu proper single "TIME" és una cançó inspirada en la història d'amor definitiva: conèixer algú quan ets jove i totes les aventures que comparteixes, "TIME" és un reflex d'una vida passada amb la persona que estimes, des del primer ball fins a l'últim.

Serà el primer llançament d'Ivan Campo previst per al 2023 mentre la banda continua gravant el seu proper àlbum, una col·lecció de cançons basades en episodis de 'The Twilight Zone' de Rod Serling, que sortirà a la llum aquest any i que ja serà el seu tretzè treball.

Amb el seu so diferent de folk alternatiu, els membres fundadors, Adam Shaw, Ben Atha i Will Rogers, es van presentar a un públic més ampli el 2010, quan la sèrie de televisió britànica "Skins" va utilitzar "The Great Procrastinator", extret de l'EP "Super 7" de 2009, a l'episodi 1 de la Temporada 4.

El grup va cridar més atenció després que Ben Atha fos convidat a anar a Los Angeles el 2016 per interpretar a James Bond a la sèrie de YouTube "Epic Rap Battles of History".

El seu últim àlbum "Season of the King" va assegurar a la banda una quarta sessió en directe a BBC 6 Music, així com una aparició especial al programa de televisió espanyola Late Motiv en hora de màxima audiència, interpretant "The Bloodhound and the Fox".

Podrem gaudir-los 'A Peu de Carrer' en format de duet, amb Adam Shaw a la veu i la guitarra i Ben Atha a la veu, bateria i percussió de joguina, en la seva segona actuació a l'Ateneu després d'un memorable directe el 2018 que encara ressona si pares l'orella tot badant per Ferreries Velles.