Platja Gran de L'Estartit

Lágrimas de Sangre és una banda de rap combatiu que beu d’estils més enllà del hip-hop, com el rock i el reggae. LDS entra al circuit professional amb el seu primer disc Si uno no se rinde, (New Beats/ Kasba, 2015), un disc de rap combatiu i contestatari forjat de la cruesa i la distorsió de les guitarres elèctriques.

Amb tres discs editats i més de 80 concerts a l’any per tota la península, Lágrimas de Sangre s’ha convertit en un dels grups més sol·licitats en el circuit de festivals. Al seu últim disc, Vértigo (Guspira Records 2019), LDS recupera un so més urbà reivindicant-se com una banda de Rap.

La irrupció de la COVID19 el 2020 no els va deixar amb els braços creuats i els seus components van aprofitar el confinament per preparar àlbums en solitari. Still ill ens va presentar Allò que mai no mor (Guspira Records 2020) mentre que Microbio va publicar Oficio y Terapia (Guspira Records 2020). Ara es preparen per tornar a la carretera amb un show nou que inclourà clàssics de la seva carrera, així com algunes de les noves cançons d’aquests discos en solitari.

Completen aquesta nit Sample Corp., grup del Maresme inspirat en el hip hop dels 90, que intenten “protegir l’essència del rap dels tentacles comercials”. Emergents i amb moltes ganes, Sample Corp. escalfaran l’escenari per a una nit sobrada d’energia.