Murina és un power-duo format a Barcelona per Martina (baix, veu) i Laura (bateria), una originària d’Itàlia, i l’altra de Finlàndia i molta cultura Do It Yourself.

El nom, que significa “gruny” en finès, descriu molt bé l’actitud de la banda. El baix es reinventa, rugeix i travessa assassí la seva pròpia fressa, mentre la bateria va fent que els engranatges d’aquestes cançons funcionin maquinals amb els seus precisos cops. La veu funciona, en aquest context, com un embellidor obscur i esquinçador.

El 2020, després de publicar amb diversos segells europeus el seu primer brillant EP oficial, “Wave the brain”, aconsegueixen captar la curiositat d’Aloud Music i participen en el AmFest com a grup emergent. El 2021, publiquen amb el segell independent britànic Muzai Records la seva segona explosiva aposta, “Stuff galore EP”. El 2022, la banda debuta en dos aparicions televisives, (“Feeel” de Betevé i “BDN Box Live!” de Badalona TV) demostrant un cop més que el directe de Murina és enèrgic i genuí, capaç d’afuar les orelles a molts amants del gènere alternatiu.