Un rodamón tria un encreuament de carrers com a refugi provisional, converteix dues tanques en les portes del seu univers, un pont es torna vaixell i una escultura el seu company de viatge. A Refugiada poètica la prestigiosa artista Claire Ducreux crea veritables moments de màgia teatral carregats de tendresa i emoció. El personatge del rodamón és la metàfora de la vulnerabilitat i serveix a Ducreux en allò que ella mateixa considera el seu “senzill repte artístic i humà: buscar autenticitat i humilitat per compartir simples emocions i veritables moments de màgia teatral”. Aquest repte la porta a voler compartir amb el públic emocions autèntiques i veritables moments de màgia teatral, a intentar traçar el camí més curt entre l'ànima i el gest.

Un espectacle de dansa-teatre visual per a tots els públics. Una obra que torna a l’Aurora després d’haver-se programat amb molt d’èxit el 2016.

Creació i interpretació: Claire Ducreux / Escultor: Eduardo Quadrat / Músiques originals: David Moreno, Jorge Sarraute i Mayte Martín / Vestuari: As Meninas / Ajudant d'escena: Anna Carreras / Il·luminació: Nani Valls i Rafel Roca / Coproducció: Mercat de les Flors