En Vadoret i el seu Osset

Aquest estiu torna la visita teatralitzada per a tota la família inspirada en la infància de Salvador Dalí.

Les @guiesdefigueres donen vida a la Baronessa de Terrades i la seva filla Clotilde, grans amigues de la família Dalí i de Don Osito Marquina, el peluix d'en Vadoret i l'Anna Maria Dalí.

Visita a l'interior del @museudeljoguetdecatalunya, l’antiga casa pairal dels Barons de Terrades, de la mà d'aquestes elegants amfitriones.

Ens faran descobrir moltes històries on passat, present i futur es troben com si d'una màquina del temps es tractés.

Vine a viure una experiència surrealista que et farà viatjar en el temps!

La Baronessa de Terrades i la seva filla Clotilde ens fan de guies

La Baronessa de Terrades i la seva filla Clotilde són les protagonistes de la nova visita daliniana de la capital de l’Alt Empordà. Impulsada conjuntament per les Guies de Figueres @guiesdefigueres i els Amics dels Museu Dalí.

En Vadoret i el seu osset és una proposta per a famílies amb mainada, nascuda a partir de la Ruta Dalí inaugurada el mes de març de l’any passat. Bel Bellvehí i Anna Garcia Casals donen vida a la baronessa i la seva filla, grans amigues de la família Dalí. El Museu del Joguet de Catalunya, antiga casa pairal dels Barons de Terrades, és el punt de partida d’aquesta visita teatralitzada que serveix per a descobrir la història de Don Osito Marquina i la infantesa dels seus propietaris, els germans Salvador i Anna Maria Dalí.