La Universitat de l’Experiència. Conferència ‘Invulnerables: garantir la igualtat d’oportunitats’ Sor Lucía Caram

‘Invulnerables: garantir la igualtat d’oportunitats als infants i als joves’ amb Sor Lucía Caram, religiosa dominica, activista cristiana, escriptora i impulsora d’entitats solidàries.

#Invulnerables és un programa que aposta pels nens i la família, amb recursos, valors, creació de xarxes cooperatives, amb un significatiu impacte territorial, encaminat a garantir la igualtat d’oportunitats i amb l’objectiu de trencar el cercle de la pobresa que deixa marginades a moltes persones per causes que són evitables.

Es tractaran els reptes per construir una societat integrada creant xarxes de corresponsabilitat social; de la col·laboració público-privada i de com trencar el cercle de la pobresa o garantir la igualtat d’oportunitats als infants i als joves.

La Universitat de l’Experiència se celebra a l’Auditori Joan Cererols. És una proposta pionera a Catalunya que apropa el coneixement multidisciplinar a la gent gran, amb sessions a càrrec doctors, professors universitaris i llicenciats. L’organitzen l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya (Afopa), A12 Estudis i la Universitat Ramon Llull-Blanquerna, en col·laboració amb l’Ajuntament de Martorell.