Just un mes després de l'estrena al Festival de Poesia de Barcelona, el 9 de juny, en el marc del Corpus de Solsona, el cantautor fill predilecte de la ciutat porta al teatre comarcal 'El viatge de Roger Mas', una cançó de trenta minuts en evolució constant.

Roger Mas estrena un espectacle on repassa cançons de totes les èpoques però que incorpora, com a element central i vertebrador, una composició nova de mitja hora de durada i en creació constant amb la improvisació com a protagonista. Amb el títol "El viatge de Roger Mas", el nou tema vol ser un desplaçament cap al que és desconegut, l’interior; un viatge d’anada i tornada i de contemplació de la pròpia metamorfosi.

Tal com la defineix el propi autor, la nova proposta és "un collage experimental, impressionista i atmosfèric", un exercici per atènyer l’essència del seu missatge com a artista. És una síntesi de la relació de cadascú amb si mateix i, alhora, busca pouar en les sensacions que els músics perceben del públic des de l'escenari.

Els companys de viatge de Roger Mas també en aquest muntatge són els seus músics habituals: Xavier Guitó al piano, el solsoní Ivan Dach a la guitarra elèctrica, Míriam Encinas Laffitte a la viola i la dilruba, Arcadi Marcet al contrabaix i Oriol Roca a la bateria.