'El petit príncep', una adaptació lliure de la novel·la homònima d'Antoine de Saint-Exupéry, arriba als cinemes aquest cap de setmana doblada al català. El film d'animació se centra en Aurora, una nena bolcada en l'estudi que, gràcies al seu excèntric veí descobrirà, a través de la literatura, un nou món en què tot és possible. La cartellera cinematogràfica de la setmana també arriba protagonitzada per 'Gernika', un film que narra una història d'amor enmig del drama, i per l'estrena del film islandès guanyador de la Conxa d'Or al darrer festival de Sant Sebastià, 'Sparrows (Gorriones)'. 'Tarde para la ira', el debut a la direcció de Raúl Arévalo també arriba a la gran pantalla.

'El petit príncep'

Adaptació lliure de la novel·la homònima d´Antoine de Saint-Exupéry que arriba als cinemes de Catalunya doblada al català. Aurora és una nena que ha de lidiar amb una mare obsessionada en el futur brillant de la seva filla. Havent-se mudat, la petita coneixerà el seu veí, un senyor excèntric i generós, a partir del qual descobrirà un món on tot és possible, gràcies al Petit Príncep.

'Tarde para la ira'

L´actor Raúl Arévalo debuta a la direcció amb 'Tarde para la ira', un film sobre Curro (Antonio de la Torre), un home que surt de la presó 8 anys després d´haver estat detingut per participar en un robatori a una joieria. Ara el seu objectiu és començar una nova vida juntament amb la seva família. Però conèixer el José, un desconegut, li farà emprendre un viatge on ressorgiran la venjança i els fantasmes del passat.

'Gernika'

A l´abril del 1937 Gernika és bombardejada per la Legió Condor durant la Guerra Civil. Enmig d'aquest panorama, Teresa (María Valverde), una jove editora de l´oficina de premsa republicana, i Henry (James D´Arcy), un periodista nord-americà, s´enamoraran sota l'atenta mirada de Vasyl (Jack Davenport), un comissari polític soviètic i cap de la noia, de qui està enamorat.

'Sparrows (Gorriones)'

Ari és un jove que viu a Reykjavík amb la seva mare, però quan ella decideix anar-se´n a viure amb el seu nou marit a l´Àfrica, el protagonista haurà de traslladar-se a Westfords, amb el seu pare. La complicada relació entre ells dos i el retrobament amb els amics de la infància, a qui troba molt canviats, conformen un ambient desesperançador en el qual Ari haurà d´esforçar-se per trobar el seu camí i ser feliç. El film va rebre la Conxa d'Or a la millor pel·lícula al Festival de Sant Sebastià passat.

'Masaan'

'Masaan' és un drama sobre quatre personatges que busquen un futur millor i que viuen atrapats entre la modernitat i les tradicions. La cinta s'emplaça a Benarés, una ciutat santa al costat del riu Ganges poc tolerant amb els comportaments que oposats a les tradicions. Deepak és un estudiant d´un barri pobre que s´enamora d´una jove de casta superior. Jhonta és un nen que busca una família. Devi, una universitària de comportament rebel, intenta superar la desaparició del seu primer amant, mentre que el seu pare, Pathak, és víctima de la corrupció policial, perdent així tot sentit de la moral.

'El espejo de los otros'

Cenáculo és un restaurant únic de Buenos Aires que es troba al bell mig de les runes d´una catedral gòtica. L'establiment disposa d´una sola taula i cada nit ofereix "un últim sopar" on els comensals no van només a gaudir del bon menjar, sinó a canviar les seves vides.

'Juego de armas'

Efraim Diveroli (Jonah Hill) i David Packouz (Miles Teller) es dediquen a vendre armes per Internet. Durant la guerra d´Iraq, aquests dos joves ambiciosos aconsegueixen un contracte de 300 milions de dòlars amb el Pentàgon, que els encarrega la missió de subministrar armes als aliats nord-americans de l´exèrcit afgà. Tot començarà a complicar-se i els dos protagonistes es mouran en un terreny fosc i perillós. Bradley Cooper i Ana de Armas completen el repartiment.

'Blood father'

Dirigida per Jean-François Richet i protagonitzada per Mel Gibson, el film narra la història de Lydia (Erin Moriarty), que es veu obligada a fugir després que el seu nòvio traficant de drogues li pari una trampa robant una fortuna a un càrtel. Per marxar, només trobarà el seu pare com a aliat, un alcohòlic i exconvicte que busca exercir de bon progenitor, ni que sigui a costa d'arriscar la seva vida.