Potser el terme fracàs sigui una mica exagerat, especialment perquè en la part final es corregeixen alguns errors i el relat cobra una mica de vitalitat, però en cap cas amaga una realitat palpable i és el gairebé total desaprofitament d'un cúmul d'ingredients realment privilegiat, des un repartiment de luxe que inclou a Ryan Reynolds, Kevin Costner, Tommy Lee Jones i Gary Oldman, amb l'espanyol Jordi Mollà en segon pla, fins a un rodatge a Londres amb un pressupost de més de 31 milions de dòlars.

Per això queda molt clar que aquesta quarta pel·lícula del director Ariel Vromen, després 'Rx', 'Danika' i 'The Iceman', les tres inèdites a Espanya, no satisfà uns objectius que posaven com a prioritat absoluta recrear la suposada realitat de l'espionatge i per tant l'actuació de la CIA a una capital anglesa infestada d'agents camuflats. Decebedor, sobretot, perquè travessa fases que no exclouen l'avorriment, la cinta ha de també fer front a uns plantejaments ingenus que contaminen per sobre de tot a un veterà amb lesions cerebrals, Jerico (encarnat per Kevin Costner) que té encara fusta d'heroi i pot eliminar a enemics molt més joves i eficaços.

Per contra, hi ha dades que sí que reclamen l'atenció, entre ells el poder transferir records i secrets d'un espia mort a un convicte que podria enllestir el treball. Elements propis de la ciència-ficció que prenen cos quan mor un membre de la CIA mor i l'Agència s'obstina en la missió de treure el cap a l'univers de la memòria i de la identitat a través d'un control mental que es val de la genètica.

Amb un quart d'hora inicial replet d'acció, que culmina amb la mort de l'agent Pope, la tasca consisteix a prosseguir la seva tasca, perseguint a un hàbil hacker, L'Holandès, que té en el seu haver secrets massa rellevants i que amenaça de quedar-se a el seu poder amb bona part de l'armament de l'exèrcit nord-americà. L'alarma és inevitable en una situació tan delicada i per aquest motiu el cap de la CIA a Londres es posa al capdavant de l'operació consegüent, reclutant un neurocirurgià, Francks.