L’any 2004 Bridget Jones semblava acomiadar-se dels seus fans amb una seqüela tan esperada en el seu dia com fallida en els seus resultats artístics i comercials. Ara torna a la càrrega amb una tercera part dirigida per l’autora de l’original, Sharon Maguire, i amb una Renée Zellweger que porta un temps essent més notícia per les operacions d’estètica que per la seva filmografia.

Fent honor a la cronologia dels fets, 'Bridget Jones’s Baby' se centra en l’arribada als 40 de la protagonista i l’evidència que el matrimoni amb l’adinerat Mark ha arribat al seu final. Disposada a no resignar-se davant un nou fracàs sentimental, la Bridget no triga a reprendre vells costums i s’embolica amb un atractiu nord-americà. Però aleshores comencen els veritables problemes: s’adona que està embarassada i que no sap qui és el pare. Per tant, la noia es veu obligada a admetre que comença a ser hora de posar ordre a la seva vida.

Que s’estreni en ple mes de setembre, passada la febrada de novetats estiuenques, i amb un discret pressupost de 35 milions de dòlars demostra que Bridget Jones ja és més una icona nostàlgica que un valor comercial segur. Al film també repeteixen Colin Firth, Jim Broadbent, Sally Phillips, Shirley Henderson i Gemma Jones, mentre que entre els fitxatges destaquen Emma Thompson (també coguionista de la funció) i un Patrick Dempsey que insisteix a explorar la faceta de madur interessant que tants bons resultats li va donar a la sèrie 'Anatomia de Grey'.