El director de l'exitosa ´La isla mínima´, Alberto Rodríguez, torna a irrompre a la gran pantalla amb ´El hombre de las mil caras´, un film basat en fets reals sobre l'agent secret espanyol Francisco Paesa, que narra la seva intervenció en la fuga de l'exdirector de la Guàrdia Civil Luis Roldán. Pablo Neruda tornarà a la vida amb la cinta 'Neruda', que recull el periple del Premi Nobel de Literatura per escapar-se de la persecució de la dictadura xilena. Les grans produccions de la setmana arriben de la mà de ´Florence Foster Jenkins´, la història d'una burgesa obsessionada per esdevenir cantant d'òpera malgrat la seva falta de talent interpretada per Meryl Streep, i el western d'acció 'Los siete magníficos', protagonitzat per Denzel Washington, Chris Pratt i Ethan Hawke.

El director de 'La isla mínima', Alberto Rodríguez, torna a la cartellera amb la història de Francisco Paesa (Eduard Fernández), exagent secret del govern espanyol i responsable de l'operació contra ETA més important de la història, que es troba enmig d'una cas d'extorsió en plena crisi dels GAL i que provocarà que hagi de fugir del país. Quan torna, anys després, està arruïnat i la seva vida personal travessa el pitjor moment. Serà llavors quan rebrà la visita de Luis Roldán (Carlos Santos), exdirector general de la Guàrdia Civil, i de la seva dona Nieves Fernández Puerto (Marta Etura), que li oferiran un milió de dòlars per ajudar-los a salvar 1.500 milions de pessetes sostretes de erari públic, una ocasió idònia per venjar-se del govern.

´Neruda´

La producció xilena 'Neruda', del director Pablo Lorraín, narra la persecució política que va patir el poeta Premi Nobel -encarnat per Luis Gnecco- a Xile a finals dels anys 40 pel seu suport al partir comunista, que acabava de ser declarat il·legal. La vida a la clandestinitat amb la seva dona sota la persecució de l´inspector Peluchonneau (Gael García Bernal) il·lustra com es va convertir en un símbol de la llibertat i en una llegenda literària.

´Florene Foster Jenkins´

Meryl Streep encarna a la vertadera història de llegendària Florence Foster, l'hereva novaiorquina de l'alta societat que va perseguir obsessivament el somni de convertir-se en una gran cantant d'òpera, malgrat la seva incapacitat per a la música. El seu martit i mànager St. Clair Bayfield (Hugh Grant), un aristocràtic actor anglès, la protegeix de la veritat fins que ella decideix oferir un concert públic al Carnegie Hall.

´Los siete magníficos'

Western d´acció situat en el tranquil poble de Rose Creek, sotmès al control total i violent de l´industrial Bartholomew Bogue. Els habitants buscaran justícia amb els caçarecompenses Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D´Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel García Rulfo) i Red Harvest (Martin Sensmeier) que, gràcies a la seva dubtosa ètica, lluitaran per la seva llibertat a canvi de diners.

´Captain Fantastic´

'Captain Fantastic' narra la història d´una família que cria als seus set fills en mig de la naturalesa. La mort de la mare farà que el pare (Viggo Mortensen) decideixi marxar cap a la ciutat on hauran d'enfrontar-se a una realitat molt diferent. La pressió d´uns avis adinerats que volen quedar-se amb els néts faran encara més difícil la tasca del pare, que intentarà mantenir-los al seu costat.

´El porvenir´

De la directora d''Un amour de Jeunesse' o 'Eden', Mia Hansen-Løve, arriba la cinta 'El porvenir', que narra la vida de Nathalie (Isabelle Huppert), una dona casada i amb dos fills, que veu com la seva vida canvia precipitadament quan el seu marit la deixa per una altra dona. A partir d'aquest moment, la protagonista es veu obligada reinventar el seu dia a dia, iniciant una reflexió al voltant dels problemes als quals s'ha d'enfrontar una dona adulta.