A mesura que s'acosta l'estrena el 16 de desembre de 'Rogue One: Una història de Star Wars', es van desvetllant més detalls de la pel·lícula. L'última sorpresa que s'ha donat a conèixer és la relació entre Darth Vader i un nou dolent fins ara mai vist en pantalla, el director de l'Exèrcit Imperial Orson Krennic, interpretat per Ben Mendelsohn.

'Entertainment Weekl' ha entrevista un dels principals creadors de les històries dels films de 'Star Wars', Kiri Hart, qui ha afirmat "la seva perspectiva és, òbviament, la d'algú que no entén la Força. I tot el personatge de Darth Vader procedeix d'una perspectiva que entén la Força. Així que penso que és una cosa que separa Darth Vader d'altres personatges en les seves consideracions sobre una super arma com aquesta (l'Estrella de la Mort)".

Orson Krennick és el director de Recerca d'Armes Avançades de l'exèrcit Imperial, i està obsessionat amb acabar el projecte de l'Estrella de la Mort. A més, el director de 'Rogue One', Gareth Edwars, ha explicat que és un malvat més de "la classe treballadora" que Darth Vader o Wilhuff Tarki, i ha afegit que està cridat a aconseguir l'èxit a través de la seva "escarpada força de personalitat i les seves idees".

Més detalls que s'han revelat sobre 'Rogue One'. Edwards ha afirmat que prendrà "una direcció fosca" respecte les pel·lícules de les trilogies principals de 'Star Wars'. Però aquest no serà l'única cosa que diferenciarà als 'spin-off', en els quals no hi haurà la famosa cortineta inicial que ha marcat tant a la saga, tal com ha assegurat la presidenta de LucasFilm, Kathleen Kennedy.

'Rogue One' està situada en el temps entre els esdeveniments relatats en l''Episodi III: La venjança dels Sith' i l''Episodi IV: Una nova esperança', i relatarà la història d'un grup d'insòlits herois rebels que s'uneixen per realitzar l'arriscada i aparentment impossible missió de robar els plànols de l'Estrella de la Mort.