Scarlett Johansson és l'actriu més taquillera de 2016, segons la revista Forbes. Amb títols com 'Capità Amèrica: Civil War', la pel·lícula de Marvel que va recaptar 1.150 milions de dòlars, o 'Ave, Cèsar!', La intèrpret ha aconseguit recaptar amb els seus films 1.200 milions de dòlars a la taquilla.

Els seus companys en la milionària cinta de Marvel, Chris Evans com a Capità Amèrica i Robert Downey Jr. com a Iron Man, empaten en la segona posició de la llista de Forbes, amb 1.150 milions de dòlars aconseguits en la taquilla mundial. Els tres actors van protagonitzar 'Capità Amèrica: Civil War', film que s'ha convertit en el més taquiller de l'any.

Per calcular el rànquing dels actors més taquillers, Forbes ha sumat la venda d'entrades de les pel·lícules protagonitzades pels intèrprets en 2016, basant-se en les dades de 'Box Office Mojo' recopilats fins al 27 de desembre. La llista no té en compte les pel·lícules d'animació a la que han prestat la seva veu els actors, i només inclou a les estrelles de cinema que van aparèixer més minuts en pantalla.

En quart lloc es troba Margot Robbie, que amb títols com 'Esquadró Suïcida' i 'La llegenda de Tarzan', ha aconseguit recaptar en taquilla 1.100 milions de dòlars. Amy Adams ocupa la cinquena posició amb 1.040 milions de dòlars aconseguits en els cinemes per pel·lícules com 'L'arribada' o 'Batman v Superman: L'alba de la Justícia', on va encarnar a Lois Lane.

El sisè lloc l'ocupa Ben Affleck, que gràcies al seu paper com a Batman en la pel·lícula de Warner / DC dirigida per Zack Snyder i per la seva interpretació a 'El comptable', va aconseguir ingressar a la taquilla 1.020 milions de dòlars. El seu company Henry Cavill el segueix en setena posició, amb els 870 milions de dòlars que va aconseguir recaptar Batman v Superman.

El vuitè lloc l'ocupa Ryan Reynolds gràcies a l'èxit aconseguit en taquilla per 'Deadpool', amb 820 milions de dòlars. Felicity Jones, protagonista de 'Rogue One: Una història de Star Wars', 'Inferno' i 'Un monstre em ve a veure', ha aconseguit recaptar en taquilla 805 milions de dòlars, situant-se en novena posició. Will Smith tanca el rànquing de 2016 amb 775 milions de dòlars en taquilla amb títols com Esquadró Suïcida i el seu més recent estrena, Bellesa oculta.