Ben Affleck acaba de desvetllar als seus seguidors a les xarxes socials haver completat una temporada en rehabilitació per tractar la seva addicció a l'alcohol. L'actor de 44 anys va escriure una declaració al seu compte de Facebook, en què agraeix la seva dona Jennifer Garner el suport prestat en el procés.

"He completat el tractament per l'addicció a l'alcohol. Una cosa que he tractat en el passat i que seguiré enfrontant", va escriure Ben en la seva declaració. "Vull viure la vida al màxim i ser el millor pare que pugui ser. Vull que els meus fills sàpiguen que no hi ha vergonya a demanar ajuda quan la necessites i ser una font de força per a qualsevol que necessiti ajuda, però que té por de donar el primer pas ", ha afegit.

"Tinc sort de tenir l'amor de la meva família i amics, incloent al meu 'co-pare', Jen, que m'ha donat suport i va cuidar dels nostres fills quan va haver d'afrontar la feina que em vaig proposar fer. Aquest va ser el primer de molts passos que estic fent cap a una recuperació positiva ", va continuar Ben.

Fa tot just una setmana saltava la notícia de la cancel·lació del procés de divorci que el matrimoni va iniciar en l'estiu de 2015. Una decisió presa per l'actriu i amb la qual la parella aposta definitivament per donar-se una segona oportunitat.