De Charlize Theron a Antonio Banderas passant per Pedro Almodóvar, Juliette Binoche, Guillermo del Toro, Jane Campion, Sofia Coppola o Will Smith, més d'un centenar d'estrelles del cinema mundial han homenatjat aquest dimarts el Festival de Cannes, que celebra la seva 70a edició, amb una enorme foto de família.

Reunits per participar aquesta nit a la gala especial per l'aniversari, directors i intèrprets han posart davant els nombrosos fotògrafs per a una foto que ha tingut a primera fila, asseguts, a alguns dels guanyadors de la Palma d'Or del festival.

Entre ells, Michael Haneke, Ken Loach i Bille August, que compten amb dos Palmes d'Or, així com Jane Campion, Nanni Moretti, Laurent Cantet o Christian Mungiu.

Al darrere, en un ambient festiu, actrius com Marion Cotillard, Charlize Theron, Isabelle Huppert, Juliette Binoche, Bérénice Bejo, Tilda Swinton, Claudia Cardinale, Salma Hayek, Diane Kruger, Catherine Deneuve, Jessica Chastain, Uma Thurman, Nastassja Kinski o Monica Bellucci.

A les files més altes es podia veure a Will Smith, Antonio Banderas, Gael García Bernal, Adrien Brody, Diego Lluna o el dissenyador Jean Paul Gaultier, mentre que al centre estaven Pedro Almodóvar, Oliver Stone, Alejandro González Iñárritu, Alfonso Cuarón o Guillermo del Toro.

Quan s'han acabat les fotos professionals, han començat els selfies dels participants o les fotos que es tiraven els uns als altres per immortalitzar el moment.

Uns minuts distesos que Almodóvar aprofitava per parlar amb Huppert, Theron amb Will Smith o Jessica Chastain per fer-se una foto amb Deneuve.