Dimecres passat, la Fundació Leonardo DiCaprio va celebrar la seva gala anual amb la finalitat de recaptar fons per a la conservació del medi ambient. A la gala van acudir convidats com Madonna o Kate Winslet i Billy Zane, que 20 anys després de l'estrena es van unir a DiCaprio.

Zane, va publicar tant a Twitter com a Instagram, una foto al costat els seus companys de repartiment amb el següent missatge: "La colla reunida de nou, ara protegint icebergs". Imagina't ..., reunint així novament el triangle amorós de la pel·lícula.

'Titanic', la pel·lícula de James Cameron ('Terminator 2') amb la qual va obtenir 11 Oscars i que es va estrenar el 1997, va comptar amb un repartiment encapçalat per Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Kathy Bates, Frances Fisher, Bill Paxton i Billy Zane, el dolent de la funció.

Cameron, actualment, es troba preparant un documental per National Geographic, que explorarà més profundament el rigor històric de la pel·lícula, i que s'estrenarà al desembre d'aquest any. No obstant això, no és el primer, ja que el 2003 va dirigir un altre titulat, 'Misteris del Titànic' que va comptar amb la presència de Bill Paxton.

El director brindarà una renovada experiència en 3D als fans de 'Terminator 2: El Judici final', que torna a les sales de cinemes de diversos països 26 anys després de la seva estrena. Els fans de la saga es freguen les mans davant la nova versió 3D que Cameron qualifica d'"espectacular". La pel·lícula la coprotagonitzen Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton.