La tretzena edició de la Festa del Cine ha registrat un total de 1.633.364 espectadors durant els tres dies de la promoció, segons dades provisionals de la consultora comScore. La xifra és molt inferior que la de fa un any a l'octubre quan es van vendre 2.598.958 entrades. Tot i això, és superior a l'1.510.428 espectadors que hi van acudir a l'edició del maig d'aquest any.

Els organitzadors han dit que aquesta edició, la segona del 2017, s'ha vist afectada per "l'actualitat informativa marcada per altres assumptes de gran importància i d'interès nacional que han restat visibilitat a l'esdeveniment, les altes temperatures dels primers dies de la Festa del Cine i l'absència d'un gran títol en cartellera que actués de locomotora". 'Annabelle: Creation' ha estat la pel·lícula més vista d'aquesta edició, seguida per 'Toc Toc' i 'Blade Runner 2049'.

La Festa del Cine va arrencar aquest dilluns amb 381.236 espectadors, un 311% més que el dilluns de la passada setmana, segons dades de Comscore a Twitter. No obstant això, aquestes xifres van significar un descens del 8,2% respecte el mateix dia de l'edició anterior que es va celebrar al maig, on hi van acudir 415.526 espectadores, i un 40% menys respecte l'octubre de fa un any, quan 637.881 espectadors van visitar les sales de cinema.

Algunes de les pel·lícules que s'han pogut veure en aquesta edició de la Festa del Cine han estat l'esperada 'Blade Runner 2049' de Dennis Villeneuve, el terror d''Annabelle: Creation', la cinta d'animació infantil 'Operació cacauet 2. Missió: salvar el parc', doblada en català, 'El Castillo de cristal' dirigida per Destin Daniel Cretton o 'El muñeco de nieve', el thriller dramàtic dirigit pel suec Tomas Alfredson, director d''El topo' i 'Déjame entrar'.