'Wonder' escrit per R.J. Palacio ha estat un gran èxit editorial i ara arriba a la gran pantalla en català la seva adaptació cinematogràfica protagonitzada per Julia Roberts, Jacob Tremblay i Owen Wilson. 'Wonder' és la història d'un nen que va néixer amb una greu malformació a la cara i tracta sobre el bullying, la marginació i l'acceptació.

Així mateix, aquesta setmana s'estrenen els nous films d'Alex de la Iglesia, 'Perfectos desconocidos' i el del grec Yorgos Lanthimos, 'El sacrificio de un ciervo sagrado', que va ser molt ben rebuda en la darrera edició del Festival de cinema de Sitges. Disney i Pixar estrenen també la seva nova obra d'animació: 'Coco'.

'Wonder', dirigida per Stephen Chbosky, és la història d'un nen de 10 anys, que ha nascut amb una malformació a la cara, i s'esforça per encaixar en el seu primer dia d'escola. Demostrar que és un nen com els altres serà el seu repte i l'acceptació dels companys de classe, el seu guany.

'El sacrificio de un ciervo sagrado'

La inquietant nova pel·lícula del grec Yorgos Lanthimos, 'El sacrificio de un ciervo sagrado', que va generar un fort impacte i aplaudiments entre el públic del Festival de cinema de Sitges arriba aquest divendres a la gran pantalla. La pel·lícula, que es mou entre el thriller, el suspens i fins i tot el terror, està protagonitzada per Colin Farrell, Nicole Kidman i un increïble Barry Keoghan, i va guanyar al Festival de Cannes al millor guió.

Un cirurgià reputat i pare de família entregat, Steven Murphy, amaga un secret i és que de vegades es reuneix amb un estrany i inquietant adolescent, que l'acabarà portant a un impossible i terrorífic dilema moral i que afectarà a la seva dona i els seus dos fills. Al llarg de la pel·lícula les imatges i la música van portant a l'espectador a través d'una atmosfera obscura cap a un camí de violència estètica. 'El sacrificio de un ciervo sagrado' té una estètica que recorda a 'Eyes Wide Shut' de Kubrick i no només pel paper de Kidman.

'Perfectos desconocidos'

Un any després de la irregular 'El bar', el director d''El día de la bestia', Alex de la Iglesia, estrena 'Perfectos desconocidos', que tracta sobre un joc que duen a terme quatre parelles durant el transcurs d'un sopar: llegir en veu alta els seus missatges. Al film, hi actuen Belén Rueda, Eduardo Noriega, Dafne Fernández, Juana Acosta, Ernesto Alterio, Eduard Fernández i Pepón Nieto.

'Coco'

A la família de 'Coco' tenen la prohibició d'estar en contacte amb la música. Tot i això, el Miguel somia en convertir-se en un músic consumat como el seu ídol, Ernesto de la Cruz. El Miguel desitja amb totes les seves forces demostrar el seu talent i acaba a la impressionant Terra dels Morts després d'una cadena d'esdeveniments. En el seu camí, coneixerà l'encantador i trampós Héctor i junts emprendran un viatge extraordinari. La pel·lícula de Disney / Pixar està dirigida por Lee Unkrich's ('Toy Story 3') i codirigida per Adrian Molina.

'Destinos'

Des de Bulgària, s'estrena la pel·lícula 'Destinos' dirigida per Stephan Komandarev. En una reunió amb un banquer, un petit empresari que condueix un taxi per arribar a final de mes descobreix que el suborn que haurà de pagar per aconseguir un crèdit s'ha doblat. Desesperat per la seva situació, li dispara un tret al banquer i després se suïcida. Això provoca un debat nacional a les emissores de ràdio sobre com el pessimisme s'ha apoderat de la societat búlgara.

'Dos padres por desigual'

Sean Anders és el director de la comèdia nord-americana 'Dos padres por desigual'. Brad (Will Ferrell) i Dusty (Mark Wahlberg) han compartit amistat i paternitat, un d'ells com a pare natural i l'altre com a pare adoptiu. Tot va bé fins que apareixen l'autoritari pare del Dusty, Kurt (Mel Gibson), i l'emotiu pare del Brad, Don (John Lithgow).

'Grandeza y decadencia de un pequeño comercio de cine'

Arriba a la gran pantalla 'Grandeza y decadencia de un pequeño comercio de cine' dirigida pel clàssic director Jean-Luc Godard. Al film un es troba per una banda al cineasta Gaspard Bazin, que prepara la seva pròxima pel·lícula i que organitza càstings i per altra, hi ha Jean Almereyda, un productor en decadència i que cada vegada li costa més aconseguir finançament. Entre els dos se situa Eurydice, la dona d'Almereyda, que vol ser actriu.

'La vida y nada más'

Antonio Méndez Esparza estrena la pel·lícula 'La vida y nada más'. Un drama que tracta sobre l'Andrew, un adolescent afro-americà, que anhela trobar el seu lloc als Estats Units. Amb la seva mare, qui a la seva vegada desitja trobar una cosa més a la seva vida que ocupar-se dels seus fills, l'Andrew es veurà forçat a sofrir la pressió de les responsabilitats familiars.