El setè art ens ha donat moments en què l'èxtasi sexual era l'autèntic protagonista. Ja sigui per sensuals o excessivament còmics, el que no es pot negar és que aquestes escenes formen ja part de la història del cinema.

Sense més embuts, aquí et mostrem alguns dels orgasmes (fingits) més famosos de la gran pantalla.

Meg Ryan a 'Cuando Harry conoció a Sally' (1989)

Qui no recorda a Meg Ryan tornant boig a tot un restaurant amb els seus gemecs? Aquesta inoblidable escena de 'Cuando Harry conoció a Sally' és segurament la més recordada de tota la carrera de l'actriu. En ella el seu personatge pretén demostrar a un gairebé impassible Billy Cristal el fàcil que és fingir un orgasme en qualsevol situació.

Jennifer Aniston a 'Como Dios' (2003)

Després de ser beneït amb els poders de Déu, el personatge interpretat per Jim Carrey es dedica a portar a Jennifer Aniston a l'orgasme de tal manera que fa perillar la instal·lació elèctrica de casa seva.

Hedy Lamarr a 'Èxtasis' (1933)

L'actriu i inventora Hedy Lamarr ha passat a la història per ser la precursora del WiFi però també per simular el primer orgasme a la gran pantalla. Va ser el 1933 a 'Èxtasis', una pel·lícula de Gustav Machatý que va causar un gran enrenou en la seva època. I no és d'estranyar.

Jane Fonda a 'Barbarella' (1968)

Aquest clàssic de la ciència ficció va tenir el seu moment àlgid quan Barbarella és introduïda a l'orgasmatron, una màquina capaç de matar-te d'èxtasi. És llavors quan una joveníssima Jane Fonda, en un malbaratament d'expressivitat, acaba rebentant la màquina.

Kim Cattrall a 'Porky' s '(1981)

Els protagonistes d'aquest clàssic dels anys 80 tenen entre els seus objectius descobrir per què la seva atractiva professora de gimnàstica té el sobrenom de 'Lassie'. Els udols de Kim Cattrall van embogir a tot l'institut i també als espectadors.

Woody Allen a 'El dormilega' (1973)

Woody Allen va entrar de ple en la ciència ficció a través d'aquesta sàtira en la qual els cigarrets són sans i el plaer sexual s'obté únicament a través de l'orgasmatron. Una màquina en la qual el director i protagonista acaba amagant-se, per al seu gaudi.