Després d'anunciar al febrer que les possibilitats de rodar 'Arma letal 5' eren pràcticament nul·les, Richard Donner, director de la saga, ha confirmat que la nova entrega, finalment, sí que s'està desenvolupant. De manera que la franquícia, que ara també compta amb una sèrie de televisió, podria continuar en el cinema 20 anys després de la seva última entrega, protagonitzada per Mel Gibson i Danny Glover.

Segons ha confirmat Donner en una entrevista a Amazing Colossal, "la cinquena entrega de 'Arma letal' s'acosta". Així que els policies Martin Riggs, encarnat per Gibson, i Roger Murtaugh, interpretat per Glover, podrien tornar a la gran pantalla abans del que s'esperava.

Els mateixos protagonistes

I és que, el director va anunciar al febrer que el rodatge de la pel·lícula s'havia suspès per diversos problemes amb Warner. Sembla, però, que la saga està ressuscitant i als seus 88 anys, Donner tornarà a capitanejar a Gibson i Glover, els qui ja van confessar que volien tornar a la franquícia.

A més, segons va revelar el mateix director, el cinquè lliurament de 'Arma letal' es titularà 'Lethal Finale', comptarà amb un guió de Channing Gibson, qui ja es va encarregar d'escriure el llibret de l'anterior lliurament, i serà una pel·lícula molt fosca.

La saga 'Arma letal' també continua expandint-se en televisió des 2016 amb una sèrie de Fox, protagonitzada per Chace Crawford ( 'Rectify') com Riggs, i Damon Wayans ( 'L'Últim Boy Scout') com Murtaugh.