Falten poques hores perquè «Jurassic World: El regne caigut» arribi a les sales de cinema i reveli totes les històries que envolten la nova entrega de la saga juràssica. I ara, J.A. Bayona ha revelat tots els nou dinosaures que apareixeran en la pel·lícula que s'estrenarà el 7 de juny.

En una entrevista exclusiva amb Fandango, el director del film ha assegurat que "aquesta és la pel·lícula juràssica amb més dinosaures". "Tenim a tots els dinosaures de la primera pel·lícula i n'hem afegit de nous que crec que els fans podran aprofitar molt, com el Carnotaurus, Baryonyx, sinoceratop i Allosaurus", ha revelat Baiona.

A més, Baiona afirma que "un que els nens probablement recordaran és el Stygimolich, que és molt divertit i ens dóna alguns moments de comèdia". Per tant, sembla que alguns dinosaures seran perillosos però altres tindran una bona relació amb els protagonistes.

Tot i la gran varietat de dinosaures que tindrà «Jurassic World: El regne caigut», n'hi ha un que destaca i que està acaparant l'atenció del públic, el Indoraptor. De fet, els tràilers de la cinta s'han esforçat per convertir aquest dinosaure híbrid en la figura central d'aquest lliurament. "Crec que l'audiència va a gaudir amb el Indoraptor. És una criatura terrorífica que participa en algunes de les millors parts de la pel·lícula. Crec que tots recordem algunes de les escenes aterridores que vam veure en veure la primera pel·lícula de Steven Spielberg a Jurassic Park , i el Indoraptor portarà el públic a moments molt similars d'alta tensió "explica JA Baiona.

Sens dubte, el Indoraptor és el protagonista de les escenes més terrorífiques del tràiler, entrant a l'habitació d'una nena petita o enfrontant-se amb Chris Pratt. De qualsevol manera, en el film apareixen molts més dinosaures com el Gallimimus, Compsognathus, Mosasaurus, Pteranodon, Dimorphodon, Ankylosaurus, el Stegosaurus, Apatosaurus, Brachiosaurus, sinoceratop, Triceratops, Tyrannosaurus rex o T-Rex, Velociraptor i els ja citats com el Stygimolich, Carnotaurus, Baryonyx, sinoceratop, Indoraptor i Allosaurus.