El nou flamant jugador de Los Angeles Lakers de l'NBA LeBron James negocia protagonitzar una comèdia per a l'estudi Paramount, segons ha revelat Variety. A l'espera de si fructifiquen les converses per ser l'estrella de la pel·lícula, el que sí que està confirmat almenys és que James serà productor de la comèdia, a través de la seva companyia SpringHill Entertainment, i que del guió se n'encarregarà Steve Mallory.

No seria la primera vegada que James es posa davant de les càmeres ja que ja va debutar en la interpretació amb un paper secundari a 'Y de repente tu' (2015), una comèdia que va protagonitzar i va escriure Amy Schumer i que va comptar amb la direcció de Judd Apatow.

Després de perdre l'última final de l'NBA davant dels Golden State Warriors, James va deixar els Cleveland Cavaliers i va fitxar recentment per Los Angeles Lakers, amb qui va signar per quatre temporades i 154 milions de dòlars. Al marge dels al·licients esportius, la incorporació de James a l'equip angelí es va interpretar també com un intent del jugador de bàsquet per impulsar la seva carrera a Hollywood.

La seva productora SpringHill Entertainment, cofundada amb el seu amic Maverick Carter, va signar el 2015 un acord amb l'estudi Warner Bros, per col·laborar en el desenvolupament de projectes. SpringHill va llançar la sèrie 'Survivor's Remorse' a la cadena Starz, va produir el documental sobre esports' Becoming' per a Disney, va provar sort amb la sèrie d'animació' The LeBrons 'i va donar a llum a un xou per a la NBC anomenat 'The Wall'.

Entre els seus projectes futurs destaca el "remake" de la comèdia 'House Party' (1990) i, per sobre de tot, la nova versió de 'Space Jam' (1996), la famosa cinta protagonitzada per Michael Jordan i que, en aquesta ocasió, encapçalaria James.