Si no te'n vas de pont, però tampoc saps que fer a casa, et proposem aquestes 10 pel·lícules que amenitzaran el teu temps lliure en els dies festius.

Atrápame si puedes

Carl Hanratty (Tom Hanks) és un agent de l'FBI que ha de capturar al delinqüent Frank W. Abagnale (Leonardo DiCaprio). El jove, que adopta diferents identitats com a metge, copilot de línies aèries o advocat, sempre va un pas per davant de l'agent. Aquest s'adona que no portar-lo davant la justícia no serà fàcil. La pel·lícula està basada en una història real dels anys setanta.

Amelie

Amelie ha vist coses que l'han fet ser una noia diferent a les altres, entre elles la mort de la seva mare a la plaça de Nôtre-Dame. Però als seus vint-i-anys se n'adona que té una gran capacitat per arreglar la vida dels altres. Pel·lícula ideal per gaudir del paisatge de París.

Mamma Mia

Una jove, educada per una mare poc convencional en una perduda illa grega, està a punt de casar-se. A l'esdeveniment hi estan convidats tres homes i un d'ells és el seu pare, però la mare es nega a dir-li quin. Tota aquesta trama està amenitzada per les cançons més conegudes d'ABBA.

Thelma i Louise

Thelma Dickinson i Louise Sawyer escapen de la rutina de les seves vides durant un cap de setmana. Thelma fuig d'un marit odiós que la tracta com si fos una nena. Louise és cambrera en una cafeteria i espera que el seu novio es casi amb ella. La seva escapada, al principi alliberadora, aviat pren un tint dramàtic.

Indiana Jones

Situada a l'any 1936. El professor d'arqueologia Indiana Jones es troba, després d'una missió fallida a Sud-amèrica en una cursa per l'Arca de l'Aliança on el rival són un grup de nazis. El govern d'Estats Units encarrega a l'arqueòleg aquesta missió: ha de trobar una peça que segons la llegenda qui la tingui obtindrà un immens poder.

Come, reza, ama

Liz Gilbert (Julia Roberts), una dona divorciada, decideix posar remei a la seva necessitat de desconnexió de la seva anterior vida. Una vida que, tot i que perfecta, no la satisfeia. Passarà pe Itàlia, l'Índia, Bali i Indonèsia, viatjant al voltant del món amb l'objectiu de trobar-se a si mateixa.

Memòries d'Àfrica

Al començament del segle XX, un matrimoni de conveniència s'estableix a Kenya per l'explotació d'una plantació de cafè. Karen (Meryl Streep) s'enamora del país i de la seva gent. Cansada del seu faldiller marit, apareix a la seva vida l'aventurer i defensor de la llibertat Denys Finch-Hatton, interpretat per Robert Redford.