Tècnicament, i fent cas de les seves pròpies paraules, Quentin Tarantino ja hauria d'estar pensant en la seva jubilació. La promesa que un dia va fer ("10 pel·lícules i em retiro") s'hauria de fer realitat després de l'imminent estrena d'Érase una vez en... Hollywood i d'una versió pròpia de Star Trek que té en ment. Però el cineasta de Knoxville té quelcom pendent... amb Uma Thurman.

En una recent entrevista amb el podcast Happy Sad Confused, el director va revelar que recentment va parlar amb Thurman sobre el tercer lliurament de Kill Bill. I encara que no ha revelat si realment algun dia es farà realitat, les possibilitats són molt altes, tot i que no hi ha data.

"L'Uma i jo hem parlat recentment d'això, francament, per dir-te la veritat", va assegurar Tarantino. "Vam estar parlant d'això literalment la setmana passada. Si alguna de les meves pròximes pel·lícules sorgís d'una pel·lícula anterior, sens dubte seria Kill Bill Vol. 3".

En el passat, Tarantino ja ha abordat el tema d'una tercera entrega de Kill Bill centrada en els supervivents de la venjança de la Núvia. En concret, la filla de Vernita Green, que presencia l'assassinat de la seva mare sent nena. La seva venjança va quedar pendent i sens dubte pot donar peu a la tercera part de la saga.

"Vaig pensar que aquesta seria la meva 'Trilogia del dòlar'", va dir el director a Entertainment Weekly el 2004. "En volia fer una cada deu anys, però en necessito almenys 15 per tornar-ho a fer. Ja tinc tota la mitologia: Sophie Fatale heretarà tots els diners de Bill. Ella entrenarà a Nikki, que s'enfrentarà a Lla Núvia. Nikki es mereix cobrar venjança tant com la Núvia es mereixia la seva. Inclús podria rodar un parell d'escenes mentre espero que les actrius tinguin l'edat adequada".

De tota manera, el 2012 Tarantino va semblar que deixava enrere els seus plans en dir que no sabia si algun dia hi hauria un Kill Bill 3. "Ja veurem, probablement no". I tant sols quatre anys després, el 2016, va rectificar dient a Variety que " no estava molt compromès amb la tercera part, però no em sorprendria que La Núvia tornés abans del que s'esperava".

Així doncs, quina conclusió es pot treure de tot això? Doncs que Tarantino té una idea bastant clara del que seria Kill Bill Vol. 3. I la té des de fa anys. Però pel camí ha decidit apostar per altres projectes independents. Ara, amb la seva 9a pel·lícula a punt d'estrenar-, i la promesa de la seva pròpia versió de Star Trek, el temps s'acaba. I el retorn de la Núvia és ara més probable, i improbable alhora, que mai.