Scarlett Johansson repeteix com l'actriu més ben pagada de Hollywood. L'actriu de 'Vengadores: Endgame' lidera la llista al guanyar 56 milions de dòlars (50.470.000 d'euros). Figura essencial en l'Univers Cinematogràfic de Marvel, el seu paper en la saga ha aconseguit que encapçali un rànquing en el qual debuten altres artistes com Elisabeth Moss o Margot Robbie.

L'actriu de 'Lost in Translation' i 'Lucy' va facturar 56 milions de dòlars, segons publica la revista Forbes. Gran part d'aquestes guanys han estat per l'acord que té Johansson amb Marvel. D'altra banda, Johansson cobrarà un sou de vuit xifres per protagonitzar 'Black Widow', que arribarà als cinemes l'1 de maig de 2020. A més, l'actriu ha ingressat beneficis per contractes de publicitat, com a bona part d'actors i actrius que acaben liderant aquest tipus de llistes.

En el rànquing, enguany repeteixen noms com Reese Whiterspoon o Jennifer Aniston, mentre que la protagonista de 'El cuento de la criada (The Handmaid's Tale)' i l'actriu de 'Érase una vez en... Hollywood' debuten en un any en el qual es fusionen les llistes d'actrius de cinema i televisió, amb Sofia Vergara o Kaley Cuoco ocupant llocs importants.

La llista de les actrius més ben pagades

1. Scarlett Johansson - 56 milions de dòlars

2. Sofia Vergara - 44,1 milions de dòlars

3. Reese Witherspoon - 35 milions de dòlars

4. Nicole Kidman - 34 milions de dòlars

5. Jennifer Aniston - 28 milions de dòlars

6. Kaley Cuoco - 25 milions de dòlars

7. Elisabeth Moss - 24 milions de dòlars

8. Margot Robbie - 23,5 milions de dòlars

9. Charlize Theron - 23 milions de dòlars

10. Ellen Pompeo - 22 milions de dòlars