Warner Bros està treballant en una seqüela de la pel·lícula "Joker" que podria comptar de nou amb Todd Phillips com a director i amb Joaquin Phoenix com a estrella interpretant a aquest dolent de les històries de Batman, ha informat aquest dimecres el mitjà especialitzat The Hollywood Reporter.

"Joker" ha estat un dels grans fenòmens cinematogràfics d'aquest any i ha recaptat 1.019 milions de dòlars fins al moment, segons les últimes dades de l'portal especialitzat Box Office Mojo. Aquesta pel·lícula, a més, va batre el rècord de taquilla en cine per a adults (sense comptar la inflació) i es va convertir en el primer d'aquests films no aptes per a menors a superar els 1.000 milions de dòlars.

Amb tots aquests arguments, Warner Bros es troba en negociacions perquè Phillips torni seure a la cadira de director i escrigui aquesta continuació al costat de Scott Silver, amb qui també va signar el guió de "Joker". A més, l'objectiu de Warner Bros és que Joaquin Phoenix torni a encarnar el Joker després d'una interpretació que el situa aquest any com un dels grans favorits a l'Oscar a millor actor.

The Hollywood Reporter va destacar també que una de les idees de Phillips és desenvolupar una sèrie de pel·lícules sobre els orígens d'alguns personatges de DC Comics, tal com va fer a "Joker". De moment, no hi ha confirmat cap projecte a l'respecte.