El retorn de Neo, Trinity i companyia ja té data. 'Matrix 4', la nova entrega de la mítica saga de ciència ficció, arribarà als cinemes el 21 de maig de 2021.

Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss encapçalen el repartiment d'un film que estarà dirigit per Lana Wachowski, una de les dues germanes responsables de la trilogia original.

Al costat d'ells hi haurà un elenc de cares molt conegudes com Jonathan Groff (Mindhunter), Toby Onwumere (Sense8), Jada Pinkett-Smith (Gotham), Jessica Henwick (Iron Fist) o Neil Patrick-Harris (Como conocí a vuestra madre). Yahya Abdul-Mateen II, actor de Watchmen i Aquaman, podria interpretar la versió jove de Morfeo, el personatge que va encarnar Laurence Fishburne en la trilogia original.

Aleksander Hemon (Sense8), David Mitchell (Peep Show) i la pròpia Lana Wachowski signen el guió d'aquesta quarta pel·lícula de Matrix. La seva trama es guarda en el més absolut dels secrets encara que els últims rumors parlen d'una expansió de la saga, més que d'una seqüela a l'ús.

Amb les seves tres pel·lícules anteriors, la franquícia Matrix va guanyar un total de 1.632 milions de dòlars, sent 'Matrix Reloaded' la que més recaptació va obtenir, amb 742 milions en total.