Després de veure's obligada a posposar diverses estrenes a causa de la crisi del coronavirus i el tancament de sales, la distribuïdora Disney ja té un nou calendari per a Espanya que arrenca el 24 de juliol amb 'Mulán'. Aquesta nova versió del clàssic d'animació amb actors i escenaris reals, dirigida per la cineasta Niki Car, havia d'haver-se estrenat el passat 27 de març.

La molt esperada 'La viuda negra', de Marvel Studios, prevista inicialment per al 24 d'abril, passa al 20 d'octubre i 'The Eternals', el següent projecte de Marvel que anava per estava prevista pel novembre, passa al 12 de febrer de 2021.

El film de terror 'Empty Man', dirigit per David Prior sota el segell de Fox (adquirida l'any passat per Disney), es manté per al 7 d'agost de 2020, i el dia 21 del mateix mes arriba 'The one and only Ivan' amb Angelina Jolie.

El 4 de setembre arribarà el documental 'The Beatles, get back' i el dia 18 d'aquest mes, 'The Kings' Man' de Matthew Vaughn. 'Muerte al Nilo', l'adaptació de Kenneth Branagh de la novel·la de Agatha Christie, s'estrenarà el 9 d'octubre, i l'esperada "The french dispatch", la nova de Wes Anderson, prevista inicialment per a aquest estiu, passa al 23 d'octubre.

La cinta musical 'Everybody's talking about Jamie' s'estrenarà a Espanya el 6 de novembre; 'Deep Water', basada en la novel·la de Patricia Highsmith, el 13 de novembre, mentre que 'Soul', el nou film de Pixar, encara no té data confirmada a Espanya (als Estats Units sí, el 20 de novembre).

Per a desembre queden 'Free guy' - el dia 11- amb Ryan Reynolds, que en principi havia de ser aquest estiu i la nova 'West side story' que prepara Steven Spielberg, el dia 25.

Per al 2021 es traslladen, a més de l'esmentada 'The eternals', 'The last duel' de Ridley Scott - la reunió de Ben Affleck i Matt Damon- (8 de gener), els films d'animació 'Ron's gone wrong' (26 febrer) i 'Bob's burguers' (9 abril), 'Cruella' (28 maig), amb Emma Stone i Emma Thompson i 'Jungle Cruise' (6 d'agost), dirigida per l'espanyol Jaume Collet Serra i protagonitzada per Dwayne Johnson.