La pel·lícula 'Padre no hay más que uno 2', la segona part de la producció més taquillera del 2019, arriba als cinemes espanyols el proper 7 d'agost i aquest dimecres ha llançat el primer tràiler, mentre Santiago Segura, protagonista i director, ultima el muntatge des del confinament, segons ha informat Sony en un comunicat.

La primera part d'aquesta pel·lícula va ser la cinta més vista durant l'any passat i va recaptar 14,2 milions d'euros, gràcies a atreure fins les sales de cinema 2,4 milions d'espectadors.

A 'Padre no hay más que uno 2. La llegada de la suegra', Segura s'atreveix de nou a fer de pare de cinc nens i afegeix a l'equació un bebè i un gos. Segons la sinopsi, Javier (Segura) s'ha convertit en líder del xat de mares i tot va sobre rodes, però la notícia inesperada de l'arribada d'un nou nadó ho posa tot cap per avall i això se sumarà l'arribada de la seva sogra.

Al repartiment format per Santiago Segura (el pare), Toni Acosta (la mare), els nens Martina D'Antiochia, Calma Segura, Lluna Fulgencio, Carlos G. Morollón i Sirena Segura, els cunyats interpretats per Leo Harlem i Silvia Abril, se suma Loles León, per donar vida a situacions que reflecteixen l'experiència de moltes famílies.

El rodatge, que va tenir lloc durant més de cinc setmanes a Madrid, Guadalajara i Toledo, va acabar el passat 4 de març i es troba en fase de muntatge a falta tan sols d'unes últimes imatges de tancament que es rodaran tan aviat com l'alerta sanitària ho permeti.