'Jurassic World: Dominion', la nova entrega de la saga que va arrencar el 1993 amb la ja llegendària Parc Juràssic de Steven Spielberg, té previst la seva estrena als cinemes el juny del 2021, tot i que la paralització de tots els rodatges per la pandèmia del coronavirus deixa en suspens aquesta data de llançament. Sigui com sigui, sembla que quan arribi a les sales, el film dirigit per Colin Trevorrow no serà el final de la popular franquícia.

Així ho ha assegurat Frank Marshall, productor de la saga, en una entrevista publicada per Collider en què deixa clar que el seu desig és continuar amb les aventures juràssiques després de l'estrena de 'Jurassic World: Dominion' que ell defineix com "el començament d'una nova era".

"Els dinosaures estan ara al món, entre nosaltres, i espero que hi estiguin per força més temps", ha assenyalat el productor desmentint així que la propera pel·lícula posi punt i final a la saga.

Chris Pratt i Bryce Dallas Howard tornaran a encarnar els protagonistes de la saga, Owen Grady i Claire Dearing, mentre que Jeff Goldblum (Ian Malcolm), Sam Neill (Alan Grant) i Laura Dern (Ellie Sattler) reprendran els seus papers que van interpretar a l'original Jurassic Park del 1993.

Des d'aquell estrena a cinemes, la franquícia ha amassat a la taquilla més de 5.000 milions de dòlars amb les seves cinc pel·lícules anteriors. El lliurament més taquillera va ser Jurassic World, la resurrecció de la saga el 2015, que va recaptar més de 1.600 milions de dòlars.