'Fast & Furious 9' arribarà als cinemes l'any 2021 i ho farà amb una sorpresa. Tal com ha revelat un membre del seu repartiment, la franquícia arribarà a l'espai en el seu pròxim lliurament.

Ludacris va insinuar a principis d'aquest estiu que la novena pel·lícula desenvoluparà part de la seva trama en l'espai. Ara un segon membre de l'elenc ha confirmat la notícia. "Oh, no. Com us heu assabentat d'això?", va dir Michelle Rodriguez quan li van preguntar per l'assumpte en una entrevista amb The Jess Cagle Xou.

"La gent comença a parlar entre bastidors. Quan una pel·lícula no s'estrena i s'obliden d'ella, les coses surten a la llum. Se suposava que ningú sabia això", va dir, fent referència a l'ajornament que ha patit l'estrena de la pel·lícula a causa del coronavirus.

L'actriu va aclarir que no serà el seu personatge qui aconsegueixi tal gesta. "No tinc la sort d'arribar a l'espai", va confirmar. A més, la intèrpret va posar l'accent en la importància de l'equip femení de la producció dirigida per Justin Lin. "Trobem una guionista. Hem posat una mica més d'atenció i amor en les noies de la pel·lícula. Per això tinc moltes esperances que això es reflecteixi en el producte final", va reivindicar.

Rodriguez donarà vida a Letty, personatge que ja ha interpretat prèviament en 'A todo gas' (2001), 'Fast & Furious: Aún más rápido' (2009), 'Fast & Furious 6' (2013), 'Fast & Furious 7' (2015) i 'Fast & Furious 8' (2017).Completen el repartiment Vin Dièsel, Charlize Theron, Jordana Brewster, Helen Mirren, Lucas Black, Tyrese Gibson, Finn Col·le, Nathalie Emmanuel, John Cena i Ludacris.

En la nova cinta, l'equip es torna a reunir per tal d'impedir un complot a escala mundial, liderat per un dels assassins més perillosos i millor conductor als quals s'han enfrontat. Està previst que 'Fast & Furious 9' arribi als cinemes espanyols el 2 d'abril de 2021.