La saga 'Harry Potter' segueix molt viva. Encara que els fans estan esperant la tercera cinta d''Animals fantàstics', molts somien amb un nou lliurament cinematogràfic protagonitzat pel ja no tan jove mag. Malgrat que Daniel Radcliffeno volia tornar a la franquícia, almenys a curt termini, sembla que l'actor s'ho ha pensat millor i està obert a tornar. Això sí, amb una condició: que J.K. Rowling no hi estigui involucrada.

Segons informa "We Got This Covered", Radcliffe estaria considerant tornar a la saga, però només si l'autora de la sèrie de llibres original no forma part del projecte. A causa de les seves controvertides i reiterades declaracions sobre la transsexualitat, l'intèrpret no vol estar relacionat amb Rowling.

Encara que el mitjà apunta al fet que les seves fonts són les mateixes que les que van revelar que Ahsoka Tano seria a 'The Mandalorian' i el 'cameo' de Ryan Reynolds en 'Hobbs & Shaw', toca continuar sent cauts, perquè ni Warner ni els representants de l'actor han confirmat aquest interès.

En l'hipotètic cas que Raddclife tornés a ficar-se en la pell del jove mag, podria ser en l'adaptació cinematogràfica de 'Harry Potter i el llegat maleït', la popular obra de teatre en la qual Rowling només va estar involucrada en part de la història i l'autoria de la qual comparteix amb Jack Thorne (que va ser el que va escriure el llibret de l'obra) i John Tiffany.