Si alguna cosa es pot dir de Tom Cruise, és que és un actor petit de grans somnis. Fa uns mesos es va anunciar que entre els projectes que acariciava als seus 58 anys estava el de viatjar a l'espai per rodar escenes d'una pel·lícula de ciència-ficció. Ara ja ho té més a prop: el protagonista de la saga 'Misión impossible' s'embarcarà en un viatge espacial a l'Estació Espacial Internacional que ja té data: octubre de l'any que ve. Un viatge que compta amb la benedicció -paraula controvertida tractant-se d'un reconegut cienciòleg-, del magnat Elon Musk, al capdavant de SpaceX, i per tant amo de la nau espacial, i de la NASA.

Els estudis Universal posen també el pressupost, que en el millor dels casos rondaria els 200 milions de dòlars, per al rodatge d'una cinta de la qual es desconeix encara el títol, encara que no el guionista i director, Doug Llimen, de 55 anys, que també estarà en la nau i que ja va dirigir a Tom Cruise en 'Al filo del Mañana', en el 2014, una altra de ciència-ficció al costat d'Emily Blunt.

El projecte està ara fermament en marxa, ja que, a través de Twitter, s'ha confirmat que la nau Axiom partirà en una missió turística a l'octubre de 2021 amb Cruise i Llimen a bord. En la SpaceX Crew Dragon també estarà un altre nom conegut, l'exastronauta Miguel López-Alegría, de 62 anys. De pare espanyol i mare nord-americana, López-Alegría compta amb 35 anys d'experiència espacial amb la Marina dels Estats Units i la NASA i ha treballat com a pilot, enginyer i astronauta durant la seva trajectòria professional. Actualment és el president del Comitè Internacional de Viatges Espacials Comercials i consultor independent de diverses companyies espacials. La destinació serà l'Estació Espacial, que orbita al voltant de la Terra a uns 408 quilòmetres d'altura.

La NASA va confirmar que també està desitjant sortir en els crèdits de la pel·lícula. En quan es va conèixer el projecte, el seu administrador, Jim Bridenstine va tuitar: "La NASA està emocionada de treballar amb Tom Cruise en una pel·lícula a bord de l'Estació Espacial! Necessitem inspirar a una nova generació d'enginyers i científics per fer realitat els ambiciosos plans de la NASA".