Doctor Strange estarà a 'Spider-Man 3', la tercera aventura en solitari que protagonitza Tom Holland. I això significa no sols que Peter Parker tindrà un nou mentor, sinó a més que, molt possiblement, la trama de la cinta girarà entorn del Multivers de Marvel, que es presentarà en la pròxima cinta en solitari de Strange. Això obriria la porta al somni de molts fans: retorn dels dos anteriors Peter Parker en la pantalla gran, Tobey Maguire i Andrew Garfield.

Tenint en compte que la pròxima pel·lícula de Doctor Strange es diu 'The Multiverse of Madness', tot sembla apuntar al fet que el personatge de Benedict Cumberbatch farà també de mentor del darrer Spider-Man en el seu salt cap a un multivers més complex, com ja va fe en el seu moment Tony Stark amb l'univers dels superherois.

Si a això se li afegeix els rumors que Jamie Foxx tornarà a interpretar a Electro, el vilà de 'The Amazing Spider-Man 2' i també el possible retorn de Kirsten Dunst com Mary Jane, és impossible que el fandom no estigui pensant ja en un Spider-Man amb diversos homes aranya.

De fet, a les xarxes ja estan clamant pel retorn de Maguire i Garfield, ja que la presència de Strange és la coartada narrativa perfecta per tal d'introduir les diferents realitats en les quals habiten cadascun dels Spider-Man, unificant així en una sola cinta totes les aventures del protagonista al cinema.

En aquest punt cal tenir en compte que J.K. Simmons, que va reprendre el seu paper com a J. Jonah Jameson a 'Spider-Man: Lejos de Casa', en realitat estava interpretant a una altra versió del director del Daily Bugle. Jamie Foxx per part seva, ha assegurat que el seu Electro "no serà blau", la qual cosa de nou assenyala directament al multivers aràcnid.

Mentre que alguns fans es mostren entusiasmats amb la possibilitat de veure a diversos Parker lluitant braç a braç, molts altres pensen que recuperar a les estrelles de sagues anteriors és un error. Però si alguna cosa ha demostrat Marvel és que quan fa les coses, les fa bé. I la seva idea és unificar a tots els homes aranya del cinema, estarà estudiant la millor manera de fer-lo.

Aquests són alguns dels comentaris dels fans a les xarxes socials: