Des de dilluns 3 d'octubre i fins dijous 6 a Manresa es podran veure tots els títols de cinema a només 3,50 euros. Les entrades per al Cinema Bages Centre es poden aconseguir directament a les taquilles o a través de la seva pàgina web sense la necessitat d'estar acreditat a la web de 'fiestadelcine.com'. Aquesta és la segona convocatòria de l’esdeveniment d’aquest 2022, que ara passa a quatre dies. D’aquesta forma la festa participarà de les activitats de celebració del Dia del Cinema Espanyol del 6 d’octubre.

Us portem un recull de totes les pel·lícules que pots veure en aquests quatre dies de rebaixa a les sales de cine:

AVATAR (Reestrena)

Sinopsis: Jake Skull, un exmarine en cadira de rodes és reclutat per infiltrar-se entre els na'vi a Pandora, on grans corporacions extreuen mineral per pal·liar la crisi energètica de la Terra.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en dues sessions: una a les 16:00 h i un altre a les 22:00 h. En la seva versió en 3D tindrà una única sessió a les 19:00 h.

42 SEGUNDOS

Sinopsis: Barcelona, 1992. L’equip espanyol de waterpolo no passa pel millor moment. La rivalitat dels dos líders i un entrenador amb mètodes qüestionables canviaran les coses.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en dues sessions cada dia a les 18:10 h i dimarts en una doble projecció també a les 20:15 h.

ALCARRÀS

Sinopsis: Després de vuitanta anys cultivant la mateixa terra, la família Solé es reuneix per fer l’última collita junts. Una història sobre la pertinença a una terra, a un lloc.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en una única sessió a les 18:00 h.

ARGENTINA 1985

Sinopsis: Pel·lícula inspirada en fets reals que narra la història de Julio César Strassera i Luis Moreno Ocampo, els fiscals encarregats de portar els tribunals als principals responsables de la dictadura militar més sagnant de la història argentina.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en dues sessions: una a les 19:00 h i un altre a les 22:00 h.

NO TE PREOCUPES QUERIDA

Sinopsis: Una mestressa de casa dels anys 50 que viu amb el marit en una comunitat experimental utòpica comença a sospitar que la seva glamurosa companyia pugui estar amagant secrets inquietants.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en dues sessions: una a les 20:00 h i un altre a les 22:15 h.

DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO (En Català)

Sinopsis: Fa temps que el Son Goku va destruir l’Exèrcit de la Cinta Vermella. Ara certs individus han decidit continuar amb el seu llegat i han creat els androides Gamma 1 i Gamma 2.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en una única sessió a les 16:20 h.

ELS CERCAMONS (En català)

Aquesta pel·lícula es podrà veure en una única sessió a les 16:15 h.

FUEGO

Sinopsis: Quan es van conèixer, la Sara vivia amb el François, el millor amic del Jean. Ara el Jean i la Sara viuen junts des de fa deu anys. Un dia, la Sara veu el François pel carrer. Ell no se n'adona, però a ella l'envaeix la sensació que la seva vida podria canviar sobtadament. Alhora, el François reprèn el contacte amb el Jean després de molts anys i li proposa tornar a treballar plegats. A partir d'aquest moment, tots perden el control.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en tres sessions: una a les 17:00 h, un altre a les 19:30 i a les 22:00 h.

LA CHICA SALVAJE (Dolby ATMOS)

Sinopsis: Explica la història de la Kya, a qui van abandonar quan era nena i que es va criar sola fins a l'edat adulta als perillosos pantans de Carolina del Nord. Atreta per dos nois de la ciutat, la Kya s'obre a un món nou i sorprenent; però quan apareix el cadàver d'un d'ells, la comunitat l'assenyala immediatament com la principal sospitosa. A mesura que s'investiga el cas, el veredicte sobre què realment va succeir es torna cada vegada més confús i amenaça de revelar els molts secrets que s'amaguen al pantà.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en tres sessions: una a les 17:00 h, un altre a les 19:30 i a les 22:00 h.

LA INVITACIÓN

Sinopsis: L’Evie es fa un test d’ADN i troba un cosí llunyà. En ser convidada per la nova família a un casament, acaba embolicada en un malson on haurà d’intentar sobreviure.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en dues sessions: una a les 20:20 h i un altre a les 22:20 h.

LA VIDA PADRE

Sinopsis: Un xef ambiciós rep la visita inesperada del seu pare, desaparegut fa trenta anys i tot un huracà de vitalitat que posarà a prova les seves idees de la cuina i de la vida.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en tres sessions: una a les 18:20 h, un altre a les 20:20 i a les 22:20 h.

MINIONS: EL ORIGEN DE GRU

Sinopsis: Prepara’t per descobrir com el dolent més gran del món va conèixer els emblemàtics Minions, va formar la pe- culiar banda i es va enfrontar a una gran força criminal.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en una única sessió a les 16:20 h

OBJETOS

Sinopsis: Mario treballa en un magatzem d'objectes perduts on guarda tota mena d'estris acumulats durant anys. Fa temps que va decidir apartar-se de les persones, i inverteix el seu temps lliure en esbrinar l'origen dels objectes per tornar als seus amos trossos perduts de la seva vida

Aquesta pel·lícula es podrà veure en dues sessions: una a les 20:15 h i un altre a les 22:15 h.

PADRE NO HAY MÁS QUE UNO 3

Sinopsis: S’acosta Nadal i la família s’enfronta a noves i divertides peripècies: l’arribada de l’avi, la Sara trenca amb el nòvio, els problemes de la Rocío a l’escola... i moltes més aventures.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en una única sessió a les 16:00 h.

SMILE

Sinopsis: Després de presenciar un incident estrany i traumàtic que involucra un pacient, la Dra. Rose Cotter (Sosie Bacon) comença a experimentar successos aterridors que no pot explicaR.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en tres sessions: una a les 18:00 h, un altre a les 20:15 i a les 22:30 h.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME (Versió Ext)

Sinopsis: L’Spiderman és desemmascarat i no pot separar la seva vida normal de la de superheroi. Quan demana ajuda al Doctor Strange, els riscos passen a ser més perillosos.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en una única sessió a les 17:20 h.

TADEO JONES 3: LA TAULA MARAGDA (En català)

Sinopsis: El Tadeu destrossa un sarcòfag i desencadena un conjur que posa en perill la vida dels seus amics. I per acabar amb la maledicció de la mòmia només tindrà l’ajuda de la Sara.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en dues sessions: una a les 16:10 h i un altre a les 18:10 h. Hi ha també una versió en català a les 17:15 h.

VIAJE AL PARAISO

Sinopsis: Una parella de divorciats tornen a trobar-se per unir forces. Volen impedir que la seva filla, perdudament enamorada, cometi el mateix error que van cometre ells: casar-se.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en tres sessions: una a les 18:20 h, un altre a les 20:25 i a les 22:30 h.

DC LIGA DE SUPERMASCOTAS

Sinopsis: Quan segresten el Superman i la resta de la lliga de la justícia, el Krypto convenç una colla del carrer d’allò més heterogènia perquè facin servir els poders que tenen i rescatin els superherois.

Aquesta pel·lícula es podrà veure en una única sessió a les 16:10 h.