Amb més de 30 ingredients, la pizza de «quesadilla» és sens dubte la recepta del moment. Després de convertir-se en tot un fenomen viral, aquesta pizza ha dividit les xarxes socials en dos bàndols; els que pensen que és una autèntica aberració i els que volen provar un mos d'aquest plat amb més de 7.000 calories.

Si ets dels segons i estàs desitjant fer-la per sorprendre a tots els teus convidats a la propera celebració, a continuació, et deixem la recepta de la pizza de «quesadilla» i també el vídeo original.

1. En un bol aboca un pessic de pebre negre, sal, pebre vermell, sucre morè i oli per poder marinar en la salsa 4 pits de pollastre.

2. Enforna el resultat durant una hora a 180 graus.

3. Talla els pits de pollastre i posa'ls en un altre bol, al qual hi has d'afegir també tires de bacó fregit, ceba vermella i ceba tendra trossejada prèviament. Barreja amb salsa barbacoa.

4. Col·loca una fajita mexicana i empolvora formatge ratllat per sobre. Després aboca la barreja del bol amb els pits de pollastre i acaba amb una altra capa de formatge ratllat i una altra fajita.

5. Parteix la «quesadilla» en sis trossos i passa cada un d'ells per farina, ou i pa ratllat per fregir-los amb abundant oli calent. Col·loca els sis trossos en una safata rodona i unta amb salsa de tomàquet, empolvora formatge ratllat i afegeix diverses rodanxes de xoriço a sobre.

6. Enforna durant 5 minuts o fins que el formatge quedi fos.

Res més, gaudeix de la recepta del moment, la pizza de «quesadilla»! Si no t'ha quedat clar, aquí tens el vídeo amb tots els passos.