Per als entusiastes de les hamburgueses i el menjar ràpid, les grans cadenes de 'fast food' són tota una referència alimentària, i les seves creacions més emblemàtiques, tota una delícia.

Val, potser no són els aliments més saludables del món, però de tant en tant pots donar-te el luxe de consumir una de les teves hamburgueses preferides. I potser, en comptes de fer-ho en el teu establiment habitual, prefereixis intentar preparar-lo a la teva casa.

És així com recentment s'ha popularitzat aquesta recepta que permet preparar una de les salses més ansiades pels qui anhelen aquest tipus de menjar: la salsa Big Mac de la creació més popular de la cadena McDonald's.

Et deixem les instruccions que has de seguir per a preparar-la i afegir-la a les teves hamburgueses casolanes... o a qualsevol altre plat.

INGREDIENTS

2 tasses de maionesa

1 tassa de mostassa

1 tassa de relish de cogombrets

Dues cullerades de pebre roig dolç

Una cullerada de ceba en pols

Una cullerada d'all en pols

Una cullerada de vinagre blanc

En primer lloc, mescla la maionesa, la mostassa i el relish de cogombrets. Assegura't que estan ben lligats perquè donin lloc a una sola pasta, sense diferenciació de zones.

Afegeix posteriorment el pebre roig, l'all, la ceba i el vinagre, i torna a remoure intensament fins que estigui tot unit de color (ataronjat) i textura.

La mescla resultant s'ha de guardar en el frigorífic fins al moment de ser consumida, en el qual podràs escalfar-la si així ho desitges.