Si t'agrada cuinar i a més, el dolç, aquí et mostrem una deliciosa recepta amb pastanaga per menjar-te'l per esmorzar, com a postres, per acompanyar el cafè o per berenar. Es tracta d'un pa de pessic de pastanaga, un pastís increïblement esponjós i amb una olor que enamora a qualsevol comensal.
A més, si et falta temps, hi ha una solució per satisfer el teu paladar i lluitar contra el rellotge: el microones. Hi ha molta gent que creu que el microones no deixa de ser una simple eina per escalfar menjar ja cuinat, però no! Ben utilitzat, un microones es pot emprar per fer multitud de receptes en un temps molt breu, fet que el converteix en un gran aliat a l'hora de cuinar. Aquí us deixem una deliciosa recepta per preparar un de pessic de pastanaga.
Ingredients:
175 grams de pastanaga
2 ous
90 grams de farina
150 grams de sucre
50 mil·lilitres d'oli d'oliva verge extra
10 grams de llevat químic
sucre glass
40 grams de nous pelades
Preparació el pa de pessic de pastanagues a microones:
Introduïm a la picadora les pastanagues pelades i el sucre, i ho piquem tot. A continuació, afegim els dos ous i l'oli d'oliva, i ho barregem bé.
Ara, incorporem a la barreja la farina i el llevat i tornem a barrejar-ho tot, fins que quedi una barreja amb consistència líquida, que haurem d'abocar en un motlle untat amb mantega.
Tapem el motlle i el posem al microones a màxima potència uns set minuts. A continuació, el traiem, el destapem i deixem reposar el pa de pessic uns cinc minuts, abans de desemmotllar-lo.
Per acabar, un cop fred, hi afegim el sucre glass empolvorat i les nous, que són un element opcional. Ja tenim el nostre pa de pessic, que estarà suau i esponjós!