Si encara no has decidit on anar a celebrar el Dia de Sant Valentí, aquí et proposem tres restaurants romàntics de Barcelona on poder viure el vostre amor en un ambient ideal, tastant plats dels quals enamorar-se bojament.

1. Windsor

Qui vulgui glamur i elegància, pot acudir a aquest restaurant ubicat en una finca modernista per gaudir d'una vetllada íntima. Llums centenaris, sostres amb relleus i motllures originals, música ambiental de jazz, obres d'art a les parets, flors fresques que donen la benvinguda, un aparcacotxes a qui deixar-li les claus... A la taula, plats de cuina catalana actualitzada com ara arrossos, peix i marisc amb producte de temporada.

Windsor. Còrsega, 286. Barcelona.

2. Il Giardinetto

Si les flors són romàntiques, com no ho ha de ser un jardinet com Il Giardinetto? En aquest bufó i acollidor restaurant preparen cuina italiana de mercat amb productes de proximitat que es poden rematar amb còctels. Un clàssic de Barcelona que es va inaugurar el 1974 i que va aconseguir un premi FAD d'interiorisme.

Il Giardinetto. La Granada del Penedès, 28. Barcelona.

3. Els Pescadors

Si fa bon temps, el millor és dinar a la terrassa, en una plaça que sembla de poble i no d'una ciutat com Barcelona. Dins, taules de marbre i bancs de fusta en record de la taverna que hi havia fins al 1980. Aquest lloc és per tu si ets fanàtic dels arrossos i els peixos, plats dels quals són especialistes i que elaboren amb productes de primera qualitat.

Els Pescadors. Plaça de Prim, 1. Barcelona.