INGREDIENTS

-300 g arròs tipus bomba

-200 g bacallà sense sal

-200 g tomàquet fregit

-200 g pèsols

-4 carxofes

-1 pebrot vermell, 1 pastanaga,1 albergínia, 1 ceba

-1 l Aigua i 1 pastilla de caldo

-Pebre de Caiena

-Oli

-Sal

ELABORACIÓ

-Tallem l’albergínia a daus, hi posem sal i la deixem reposar 15 minuts

-La passem per aigua freda i l’escorrem bé.

-Escalfem l’aigua i hi afegim la pastilla de caldo.

-Ofeguem la ceba trinxada amb una mica d’oli. Quan estigui ben tendra, hi afegim la pastanaga i el pebrot tallat a trossets i, per últim, els cors de les carxofes laminats. Fregir-ho tot fins que estigui ben daurat. Després hi afegim els daus d’albergínia, el pebre de Caiena, el bacallà esmicolat i ho ofeguem fins que agafi color.

-Incorporem l’arròs, el fregim uns minuts i hi afegim el tomàquet fregit, els pèsols i el caldo ben calent.

-Coure al forn 15 minuts a 180 graus. Ho deixem reposar tapat durant 5 minuts, abans de servir.