El celler Vins de El Cep va néixer de la unió de quatre famílies: Carreras, Esteva, Masana i Parera, que prèviament havien establert vincles d’amistat i veïnatge. Totes comptaven amb una experiència centenària en l’agricultura i en tradició del vi. El 1980 inicien el projecte comú d’elaborar vins i caves a Can Llopart de les Alzines, una finca que data de l’any 1499 envoltada de vinyes, és el lloc escollit per construir el celler. Els terrers es conreen seguint els principis de l’agricultura ecològica i biodinàmica, sent pioners en aquest sistema.

Desprès de quatre dècades sumen 200 hectàrees, de vinya, això els converteix en una de les propietats vitícoles més grans del Penedès. Vins El Cep exporta el 90% de les 350.000 ampolles que elabora i sols el 10% restant es distribueix a Catalunya.

Mim natura és fruit d’una selecció de grans vins de raïm pinot noir, és a dir són vins blancs de raïm negra, d’aquí el nom de «blanc de noir». Aquests vins per la seva elegància i complexitat tenen un gran potencial d’envelliment. Mim natura té una criança de més de 60 mesos. La seva llarga criança el situa en un nivell d’excel·lència.

És un cava amb ànima, amb un pas en boca avellutat, elegant i honest, afruitat madur en combinació amb notes de criança de pastisseria acabada de fer. El seu pur sabor queda impregnat a la memòria. Finíssimes bombolles persistents de lenta evolució. Aromes afruitat madur, torrats, amb i un toc cítric refrescant. En boca és cremós, ampli de perfecte equilibri.

DO: Cava

Preu: de 18 a 23 euros