És la novetat de la Família Torres que amplia la seva gamma de vins del Priorat amb un vi amable i gastronòmic que parla del paisatge i la diversitat d’aquesta prodigiosa regió vitivinícola. El nom cerca la bellesa i la màgia del Priorat, un lloc en què a cada instant, amb petits detalls, la natura ens descobreix els secrets d’aquesta terra. Una elegant etiqueta ens mostra les primeres flors dels vells ametllers que creixen amb els ceps.

Secrets dels Priorat reflecteix les diferents singularitats de cada varietat i de cada parcel·la, en una combinació de vinyes pròpies i de petits viticultors ubicades a diferents municipis. Els sòls de pissarres que es caracteritzen per ser poc profunds i de drenatge ràpid, en altes pendents, son els responsables de la tipicitat dels vins del Priorat. El cupatge d’aquest vi el componen en la seva majoria de varietats autòctones, de garnatxa i carinyena. Una delicada elaboració de dotze mesos en barriques de roure francès. Miquel Torres Maczassek és qui dirigeix personalment aquest projecte juntament amb l’enòleg Jordi Foraster.

Actualment el celler situat a El Lloar, elabora tres vins d’alta gamma i qualitat excel·lent: Salmos premiat amb el Vinari d’Or 2020, Perpetual elaborat de vinyes de més de 80 anys d’únic municipi amb 92 Punt Parker, i Mas de la Rosa (375 euros), el vi més exclusiu procedent d’una vinya vella d’1’9 hectàrees situat en un històric paratge. En el seu tast és un vi de color cirera picota, aromàticament és molt afruitat, cireres i aranyons madurs, pebre rosa i xocolates, aromes de sotabosc. És un vi mineral, fresc, de caràcter jove. Entrada en boca vellutada, de poc cos, volàtil, molt gustós i fluid.

DOC: Priorat

Preu: 15,50 euros